ZAALVERHUUR HOOGEVEEN

m

Hebt u iets te vieren, gaat u binnenkort trouwen of zoekt u een vergaderruimte op een inspirerende plek? Bij Hotel Hoogeveen bent u op de juiste plek. We vertellen u hieronder graag meer over de locatie, over onze zalen en voor welke gelegenheden onze zalen geschikt zijn. Van een zaaltje huren in Hoogeveen voor een bescheiden verjaardagsfeestje tot het huren van een grote ruimte voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Wij helpen iedereen graag. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld, zodat u en uw gasten optimaal genieten van een speciale dag.

Over de zalen

Hotel Hoogeveen beschikt over 5 zalen. De zalen kunnen los van elkaar gehuurd worden. Maar vier van de zalen kunnen ook met elkaar verbonden worden, waardoor er een grote zaal ontstaat. De locatie biedt dan ruimte aan 100 gasten, wat het uiterst geschikt maakt voor grote feesten zoals bruiloften en conferenties. Het hotel beschikt daarnaast over twee restaurants: het Hotel-restaurant en Yume Sushi en Grill. Ook beschikken we over een zeer ruim terras met een prachtig uitzicht. Hier kunnen we bijvoorbeeld met mooi weer een geheel verzorgde barbecue voor u en uw gasten organiseren.

 

Zaalverhuur bruiloft – voor een onvergetelijke dag

Stapt u in het huwelijksbootje en bent u op zoek naar een unieke en geheel verzorgde locatie voor uw huwelijksfeest, wij helpen u graag. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap, kiezen wij een ruimte die bij u past. We beschikken, voor gasten die een leuk stukje willen opvoeren, over beamers en een geluidsinstallatie met microfoon. Wilt u ook met uw gasten eten? Geen probleem. U kunt onder andere kiezen uit; á la carte dineren, een buffet of een speciaal samengesteld keuzemenu. Voor het feest spreken we graag samen met u al uw (speciale) wensen door, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke dag.

 

Feestruimte huren? voor feesten en partijen

Ook wanneer u een gezellige feestzaal zoekt in de omgeving van Hoogeveen, is Hotel Hoogeveen de juiste keuze. Van het huren van een zaaltje voor een bescheiden feestje tot het afhuren van het gehele hotel voor een groot feest, alles behoort bij ons tot de mogelijkheden. Bij een feest hoort natuurlijk muziek: we beschikken over een geluidsinstallatie die we voor u aan kunnen sluiten. Ook voor bijeenkomsten zoals: familiedagen, verjaardagen en recepties, zijn onze zalen zeer geschikt.

 

Vergaderzaal huren? perfect voor workshops, conferenties of seminars

Naast zalenverhuur voor feesten en partijen, verhuren wij ook zalen voor zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan zaalverhuur voor vergaderingen, workshops, conferenties of seminars. Afhankelijk van het soort bijeenkomst en het aantal deelnemers kunnen we verschillende zalen samenvoegen en voorzien van een passende inrichting. Beamers, flip-overs en een geluidsinstallatie met microfoon, zijn voor u beschikbaar.

 

Eten en drinken

Ons motto als het aankomt op eten en drinken tijdens het huren van onze locatie is: alles is mogelijk. We nemen graag de wensen met u door en passen onze catering daarop aan. Een aantal van onze mogelijkheden zijn: een buffet (van simpel tot zeer uitgebreid), a la carte dineren, of het samenstellen van een keuzemenu. Hotel Hoogeveen beschikt daarnaast over twee restaurants, ons Hotel-Restaurant en Sushi en Grill restaurant Yume, waar u geniet van de traditionele Japanse keuken in een all-you-can-eat concept. Ook kunnen we kleine hapjes serveren voor bij de borrel. Met onze uitgebreide drank- en wijkaart hopen we uw gasten wat betreft drankjes altijd naar wens te kunnen bedienen. Zijn er gasten met speciale eetwensen (denk aan vegetariërs of veganisten) of gasten met voedselallergie, laat het ons dan van tevoren weten. Dan houden we hier uiteraard rekening mee.

 

Zaalverhuur op maat

Wilt u de gehele dag of een dagdeel een zaal huren bij Hotel Hoogeveen? Dan horen we graag wat uw wensen zijn en maken we aan de hand daarvan een offerte op maat. U kunt natuurlijk ook van tevoren een afspraak met ons maken zodat we samen uw wensen in kaart kunnen brengen. We zijn telefonisch bereikbaar op: 0528-263303. Of stuur ons een e-mail op: info@hotelhoogeveen.nl. Ook kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Zaalverhuur Aanvragen

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
voorbeeld: 01-01-2020
Voorbeeld: 17.00 – 23.00 uur
Type